Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Sivuiltamme löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa perhe muuttamassa

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa ja edullista muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki alueesi yritykset löydät näiltä sivulta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Kotka

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko per m2. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!