Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua muuton suunnittelussa. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen helposti? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Kristiinankaupunki

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa inventaario ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!