Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme löydät paljon vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa pitkä lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman vaivattomasti? Sivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Kuhmo

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin niitä on helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!