Kilpailuta paras muuttopalvelu Kuopiossa

Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Näiltä sivuilta löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida lista lähes pakollisia juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Muuttoapu lähellä

Etsitkö hyvää, ammattitaitoista sekä edullista muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki kyseisen kaupungin palvelut löydät tältä sivulta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kuopio

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!