Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan kotiin.

Apua muuttoon

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista ja edullista muuttoyritystä, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki alueesi firmat löydät tältä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Kurikka

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat