Kaupungit, joissa toimimme Kymenlaaksossa

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina todella paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä hoitaa lista lähes pakollisia asioita: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Voiko muutta mennä näin helposti

Etsitkö hyvää, luotettavaa tai edullista muuttopalvelua, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki lähialueen palvelut löydät tältä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Kymenlaakso

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä ripeästi uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat