Kilpailuta paras muuttopalvelu Lahdessa

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta saat paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Kaikki muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää hoitaa lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen kotiin.

Näin helpolta muutto näyttää

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa tai halpaa muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen yritykset löydät tältä nettisivuilta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttofirmat kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Lahti

Yritysmuutot on järkevää jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!