Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen kotiin on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy paljon asioita joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttopalvelun valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Näin helpolta muutto näyttää

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Laitila

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!