Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat sinua muuton suunnittelussa. Sivuiltamme saat paljon vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös paljon juttuja joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimus, muuttopalvelun varaaminen sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Näin helpolta muutto näyttää

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun näppärästi? Nettisivuiltamme löydät alueesi muuttofirmat listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Lappeenranta

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin niitä on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat