Kaupungit, joissa toimimme Lapissa

Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. paljon juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimus, muuttofirman buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun helposti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttopalvelut listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Lappi

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat