Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy hoitaa lista lähes pakollisia juttuja: muuttoimoitus postille, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen asuntoon.

Voiko muutta mennä näin helposti

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Lapua

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!