Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti suuri päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös paljon asioita joita täytyy muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muutossa.

Voiko muutta mennä näin helposti

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta ja halpaa muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat lähialueen yritykset löydät tältä sivulta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Lieksa

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä inventaario ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!