Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy huomioida lista lähes pakollisia juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Etsitkö hyvää, luotettavaa tai halpaa muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Useimmat alueesi firmat löydät tältä nettisivuilta. Haluatko tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Lohja

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se toki laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö