Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. monia juttuja joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttoyrityksen valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Näin helpolta muutto näyttää

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta sekä edullista muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki kyseisen kaupungin firmat löydät tältä sivulta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset kätevästi yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Loimaa

Yritysmuutot on fiksua antaa ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on hyvä varata noin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat