Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat urakkasi kanssa. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen kotiin on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon suunnittelua. monia asioita joita täytyy muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimus, muuttofirman valinta sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun helposti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttoyritykset samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Loviisa

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!