Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen kotiin on usein iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. monia juttuja joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muutossa.

Autamme muutossasi

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta ja halpaa muuttoyritystä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki kyseisen kaupungin yritykset löydät tältä nettisivuilta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin firma apuun.

Yritysmuutto Vilppula

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!