Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Mikkeliin?

Mikkeli on yli 50 000 ihmisen kaupunki Etelä-Savossa. Mikkeli on todellinen vesistö kaupunki. Mikkelistä löytyy järviä ja lampia noin 700 ja itse keskustakin on Saimaan Savilahden rannalla. Monien muiden kaupunkien tavoin, Mikkelikin herää henkiin erityisesti kesäaikaan. Siitä pitävät huolen järvet ja niiden ansiosta keskittynyt lomailu. Mikkelissä on eniten loma-asuntoja koko Suomessa, mutta voi sinne pidemmäksikin aikaa jäädä.

Mikkeli on kokenut monia uudistuksia 2000-luvulla. Silloin rakennettiin mm. kauppakeskukset Akseli ja Stella, uudistettu matkakeskus ja keskusta, joka valittiinkin vuoden keskustaksi 2012. Kaupunki on siis kehittynyt modernimpaan, urbaanimpaan suuntaan, mutta valtti on edelleen vesistössä ja maaseudulla. Luomutilat ovat alueella suosiossa ja Mikkelissä pystyy hankkimaan todellista lähiruokaa. Yritysmyönteisenä kaupunkina, Mikkeli myös panostaa uusien yrittäjien auttamiseen ja kokeneiden laajentamiseen alueelle. Miksei Oy kehitysyhtiö auttaa perustamisessa ja kieltämättä se on yksi valtti tehdä alueesta vireä.

Kesätapahtumiahan Mikkelissä myös riittää kaikille ikäryhmille ja monille kiinnostuksen kohteille. Musiikkijuhlat, Jurassic Rock, balettijuhla ja Työväen näyttämäpäivät ovat vain muutama suurin esimerkki. Vaikka Mikkeli olisi helppo luokitella kesäkaupungiksi, eivät sen tapahtumat kuitenkaan tapahdu yksin kesällä. Isompiakin tapahtumia on pitkin vuotta eikä synkkää aikaa tarvitse siis Mikkelissä synkistellä.

Peruskoulujen lisäksi löytyy yliopistokeskus ja ammattikorkeakoulu. Koulutuksen tarjonnassa merkittävintä on kuitenkin se, että Mikkelissä on myös kuulovammaisten esikoulu, peruskoulu ja lukio. Mikkeliin on myös helppo muuttaa, sillä kaupungin nettisivuilta pääsee eroakiireestä.fi sivustolle, mikä selvittää puolestasi asuntojen, työpaikan, koulutuksen tai yrityksen mahdollisuuden Mikkelissä. Todella innovatiivista ja kätevää. Mikkeli yllättääkin rauhallisella maaseutuimagolla. Se nimittäin tarjoaa kaikki perustarpeet, viihteet ja urbaaniuden, ja kuitenkin siitä huokuu sellainen maaseudun rauha ja luonnon puhtaus.

 

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen kotiin on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy paljon juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen nopeasti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttofirmat samalla sivulla ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Mikkeli

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuton kesto ajassa ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!