Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin sivujemme muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta löydät paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on usein tosi iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös monia asioita joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttofirman varaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain pieni osa asioista jotka täytyy muistaa muutossa.

Muuttoauto apuna

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman nopeasti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttopalvelut listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Kouvola

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin ne ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!