Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutossa on aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista välttämättömiä juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne uuteen kotiin.

Kuvassa perhe muuttamassa

Jos etsit hyvää, luotettavaa sekä halpaa muuttoyritystä, niin olet oikeassa paikassa. Useimmat alueesi yritykset löydät näiltä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys avuksi.

Yritysmuutto Naantali

Yritysmuutot kannattaa antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava ripeästi uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!