Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin sivujemme muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy useita juttuja joita täytyy muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimus, muuttofirman buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoauto apuna

Jos etsit sinulle sopivaa, luotettavaa sekä halpaa muuttoyritystä, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki kyseisen kaupungin palvelut löydät tältä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Närpiö

Yritysmuutot on järkevää antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per m2. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö