Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttoon liittyy aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Etsitkö sinulle sopivaa, tehokasta sekä halpaa muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Useimmat lähialueen firmat löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Nivala

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / m2. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat