Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Sivuiltamme löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen asuntoon on monesti tosi iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös paljon asioita joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Voiko muutta mennä näin helposti

Haluatko löytää luotettavan muuttopalvelun vaivattomasti? Sivuiltamme löydät lähialueen muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Nokia

Yritysmuutot on fiksua jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!