Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa urakkasi kanssa. Sivuiltamme saat paljon vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Yleisimmät muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. monia asioita joita pitää muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muutto uuteen kotiin

Jos etsit hyvää, tehokasta tai halpaa muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki alueesi yritykset löydät näiltä nettisivuilta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Nurmes

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 neliöisen kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin niitä on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö