Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Sivuiltamme löydät paljon apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on usein suuri päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. useita asioita joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Autamme muutossasi

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, tehokasta sekä halpaa muuttoyritystä, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki kyseisen kaupungin firmat löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Orimattila

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat