Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. monia asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman näppärästi? Sivuiltamme löydät kuntasi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Orivesi

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä suursiivous ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö