Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Sivuiltamme löydät runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastohotelli

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutto uuteen asuntoon on monesti iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. useita juttuja joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttoyrityksen varaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Jos etsit sinulle sopivaa, tehokasta tai edullista muuttoyritystä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen firmat löydät näiltä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Oulainen

Yritysmuutot on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!