Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin sivujemme muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muutto uuteen kotiin on usein tosi iso päätös, ja se vaatii paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös useita asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttofirman varaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muuttoapu lähellä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun helposti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Oulu

Yrityksen muuttaminen on fiksua jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muovilaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!