Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttopalvelun näppärästi? Nettisivuiltamme löydät alueesi muuttoyritykset listana ja voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Outokumpu

Yritysmuutot kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan!