Kaupungit, joissa toimimme Päijät-Hämeessä

Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai ulkomaan muutto, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua muuton suunnittelussa. Sivuiltamme saat paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Pienvarastot

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen kotiin on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös useita juttuja joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttoyrityksen valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat vain osa asioista mitä pitää muistaa muuttoon liittyen.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Oletko etsimässä hyvää, luotettavaa tai edullista muuttoyritystä, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi palvelut löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttoyritykset nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Päijät-Häme

Yritysmuutot on fiksua jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä ripeästi uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä lastataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!