Jos kyseessä on kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta löydät paljon vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai kauemmaksikin.

Kaikki palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy hoitaa lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne uuteen asuntoon.

Apua muuttoon

Etsitkö sinulle sopivaa, luotettavaa ja halpaa muuttoyritystä, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat kyseisen kaupungin firmat löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin firma avuksi.

Yritysmuutto Paimio

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / asuinneliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat