Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuttoon liittyy aina paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä hoitaa pitkä lista lähes pakollisia asioita: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Muuttoapu lähellä

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, tehokasta ja edullista muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Useimmat alueesi yritykset löydät tältä nettisivuilta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin firma avuksi.

Yritysmuutto Parainen

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on tehtävä ripeästi uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko per neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat