Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muutossa on aina paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen kotiin.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Tällä sivulla löydät alueesi muuttopalvelut samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Parkano

Yritysmuutot on fiksua jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 kodin muuttoon on hyvä varata 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin niitä on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö