Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon suunnittelua. Muuttoon myös liittyy monia juttuja joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimus, muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Kuvassa perhe muuttamassa

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman vaivattomasti? Sivuiltamme löydät kaupunkisi muuttofirmat samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin firma apuun.

Yritysmuutto Pieksämäki

Yritysmuutot on järkevää jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän muuttolaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!