Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muutossa on aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa lista välttämättömiä asioita: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan kotiin.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman näppärästi? Näiltä sivuilta löydät kaupunkisi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen sinä voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Pietarsaari

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Yritysmuutto on tehtävä ripeästi uusiin toimitiloihin, sillä liiketoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät keskitetyt tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / m2. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa inventaario ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö