Kaupungit

Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme auttavat urakkasi kanssa. Täältä löydät muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. useita asioita joita täytyy muistaa sekä pieniä päätöksiä; muuttoilmoituksen toimittaminen Postille, sähkösopimus, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat ainoastaan osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen helposti? Näiltä sivuilta löydät alueesi muuttopalvelut listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopivin yritys apuun.

Yritysmuutto Pirkanmaa

Yritysmuutot on järkevää jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä suursiivous ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö