Kaupungit

Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta löydät runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettuauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutto uuteen kotiin on monesti suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. useita asioita joita pitää muistaa ja pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttoyrityksen buukkaaminen sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista mitä pitää muistaa muuton yhteydessä.

Muuttoapu lähellä

Jos etsit sinulle sopivaa, tehokasta ja halpaa muuttofirmaa, niin olet oikeassa paikassa. Kaikki alueesi firmat löydät tältä nettisivuilta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Pohjanmaa

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttofirman hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muovilaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Laatikot kannattaa kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on paras aika tehdä inventaario ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kuuluvat, niin niitä on helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!