Muuttopalvelut Pohjois-Karjala

Kaupungit

Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttofirman ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muutossa on aina paljon tehtävää. Uuteen asuntoon muutettaessa pitää huomioida lista lähes pakollisia tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttofirman valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Tämän lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja siirtää ne seuraavaan asuntoon.

Muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman vaivattomasti? Näiltä sivuilta löydät kaupunkisi muuttofirmat listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Pohjois-Karjala

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 muuttolaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä toteuttaa suursiivous ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat