Kaupungit, joissa toimimme Pohjois-Pohjanmaalla

Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin nämä muuttoyritykset auttavat sinua muuton suunnittelussa. Täältä löydät muuttoavun ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää hoitaa pitkä lista välttämättömiä juttuja: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttoavun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan kotiin.

Muutto uuteen kotiin

Etsitkö hyvää, tehokasta tai halpaa muuttopalvelua, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Kaikki lähialueen yritykset löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta tekijät nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Pohjois-Pohjanmaa

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttopalvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaikki tavarasi itse, niin se luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on yllättävän yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muovilaatikko / neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on paras aika toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne kuuluvat, niin niitä on helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, silloin niitä on helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!