Kaupungit, joissa toimimme Pohjois-Savossa

Olipa edessä kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin täällä olevat muuttofirmat auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat paljon vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Pienvarastot

Miksi Pohjois-Savoon muutetaan?

Kuopio on kasvava osaamiskeskus

Kuopio ei ole mitään ilman kalakukkoa. Perinneherkku ei kuitenkaan ole ainoa syy sille, miksi kaupunki vetää puoleensa niin uusia asukkaita kuin paluumuuttajia. Yksi suurimmista syistä Kuopioon muuttamiselle on se, että Itä-Suomen yliopiston pääkampus sijaitsee kaupungissa.

Itä-Suomen yliopisto on yksi viidestä yliopistoista Suomessa, joka tarjoaa lääketieteen koulutusohjelman. Tämän lisäksi tarjolla on esimerkiksi farmasia ja teologian koulutusohjelmat, jotka Kuopion lisäksi löytyvät vain Helsingin yliopistosta. Niille, jotka eivät pääkaupungin hulinaa juuri kaipaa, Kuopion varsin varteenotettava vaihtoehto.

Kuopio pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja tarjoamaan lisää työpaikkoja, ja siksi se tavoittelee Euroopan lääkevirastoa rajojensa sisäpuolelle. Kaupunkiin on keskittynyt useita virastoja, jotka huolehtivat koko Itä-Suomen hyvinvoinnista. Tämä takaa sen, että työpaikkoja ja sitä myöten kiinnostuneita muuttajia on tarjolla jatkuvasti.

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon muistettavaa. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi täytyy vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja kuljettaa ne seuraavaan asuntoon.

Muutto uuteen kotiin

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen nopeasti? Näiltä sivuilta löydät lähialueen muuttofirmat samalla sivulla ja voit lähettää heille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Pohjois-Savo

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa todella yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina neljän laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!