Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Poriin?

Pori on hieno vastine sisämaan vesistöille oikeana merikaupunkina. Suolainen tuuli pyörii hiuksissa aina keskustassa asti ja merenrannat on hienosti otettu mukaan kaupungin imagoon ja tarjontaan. Porin Yyteri onkin varmaan yksi tunnetuin porilainen maamerkki. Yyteri tarjoaa niin hotellia, lomamökkeilyä, liikuntaharrastusta ja kokemuksia kuin perusrantaelämää suurella hiekkarannalla meren ääressä. Kukapa ei nauttisi lämpimästä kesäpäivästä merenrannalla työpäivän jälkeen?

Porin liikenteestä tulee helposti mieleen yksisuuntaiset, sillä niitä keskustassa tuntuu olevan useampia kuin muualla. Kulkemiseltaan Pori on kuitenkin melko selkeä ja keskellä keskustaakin löytyy ilmaisia parkkipaikkoja, mikäli paikallislinjalla ei tule kuljettua. Korkeiden rakennusten ja liikenteen keskeltä löytyy puistoalueita. Parhaana esimerkkinä tästä on Kirjurinluoto, missä pääset nauttimaan uimisesta, rannasta ja ilmaisesta virkistysalueesta ihan kävelymatkan päässä. Kirjurinluoto on keskuspuistona todellinen helmi. Siellä sijaitsee nimittäin ulkoilureittejä, vehreää ja rauhallista tilaa sekä lapsiperheille otollinen ja ilmainen leikkimaa, Pelle Hermannin puisto. Puistossa on tilaa useille leikkipaikoille ja pääseepä alueella ihailemaan esityksiä ja eläimiäkin.

Lapsiperheille ja nuorille löytyy tarjottavaa aina yliopisto- ja ammattikorkeakouluopintoihin asti. Porissa on myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja hyvä historia esim. teatteriharrastukseen tai liikuntaan. Opiskelijalle kulkeminen on helppoa myös Porin ulkopuolelle, sillä matkakeskukselta ihan opiston vierestä pääset junalla tai linja-autolla liikkeelle. Poriin on myös rakennettu uusia asuntoja ja komeita kerrostaloja, mutta edullisen asunnon voi ihan hyvin löytää myös omakotitalosta kulkuyhteyden päästä.

Pori tarjoaa niin urheiluhuumaa, ulkoliikuntaa, luontoretkiä, teatteria, taidetta, museoita kuin historiaa. Kesän suuret tapahtumat vetävät kaupungin täyteen ihmisiä Pori Jazzin tai SuomiAreenan ajaksi. Porissa on mahdollisuus elää täysillä ja hektisesti tai vetäytyä maaseudun rauhaan. Tämä näkyy myös monialaisena työtarjontana teollisuudesta palveluihin ja asiantuntijoista perusduunariin. Pori on muutakin kuin lyhyttä murretta ja yksisuuntaisia vilisevä keskusta, sillä siihen kuuluu myös useita kyliä. Kylätoiminta onkin vilkasta ja ehdottomasti kannattaa vaalia pienten paikkojen tarjontaa ja tapahtumia siinä missä isonkin.

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa. paljon asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttofirmat listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Pori

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö