Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin sivujemme muuttofirmat auttavat urakkasi kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti vinkkejä muuton suunnitteluun Suomeen tai ulkomaille.

Tavallisimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa. paljon asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimus, muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikot ovat vain pieni osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuttoon liittyen.

Muuttofirmat läheltä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttoyrityksen vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät lähialueen muuttofirmat listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu apuun.

Yritysmuutto Pori

Yrityksen muuttaminen on järkevää antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen kasvattaa aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuton etäisyys, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton kustannuksia.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää yksi muuttolaatikko per asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Viisi vinkkiä muuttajalle

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (minimissään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa muuttolaatikot aina neljän laatikon kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, silloin niitä on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö