Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuton ammattilaiset ja vinkkejä Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastotila

Miksi muuttaa Porvooseen?

Jos Helsinki ei ole vaihtoehto, niin Porvoo on erittäin hyvä vaihtoehto, ellei jopa parempi kuin Helsinki tai mikään muu pääkaupunkiseudun kaupungeista. Kerronpa miksi.

Porvoosta on lyhyt matka kaikkialle. Se sijaitsee Helsingin sykkeestä pienen ajomatkan päässä, joten sieltä käsin on helppoa kulkea lähikaupungeissa töissä joko bussilla tai omalla autolla. Porvoo on työllistymisen kannalta ihanteellisella alueella, sillä pääkaupunkiseudulla työt eivät koskaan lopu. Porvoossa on sosiaali- ja terveysalan osaajille töitä tarjolla. Ja vaikka töitä ei olisikaan juuri Porvoossa, mahdollisuudet työllistyä ovat lähes rajattomat. Kulkeminen naapurikaupunkeihin on vaivatonta ja siten oma työkenttä on erittäin laaja.

Porvoossa yhdistyy luonnonläheisyys ja idyllinen kaupunkiasuminen, joka täytyy vain itsellä kokea. Vanha kaupunki Porvoossa on upeaa aluetta ja siellä on viihtyisiä kahviloita, joissa on mukavaa nauttia aikaa keskellä päivää. Kaupungilla on myös tasokkaita ravintoloita, joita kulinaristit rakastavat.

Porvoossa voi opiskella toisen asteen koulutuksen joko lukiossa tai ammattikoulussa. Toisen asteen koulutuksen lisäksi Porvoossa on Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, Porvoon kampus. Siellä voi opiskella liiketaloutta ja matkailua. Mikäli nämä alat kiinnostavat, on Porvoo ihanteellinen ja viihtyisä paikka opiskella. Kyseisen ammattikoulun kautta on erittäin loistavat mahdollisuudet verkostoitua tulevaa uraa ajatellen.

Porvoossa on erittäin hyvät harrastusmahdollisuudet, sillä siellä voi harrastaa niin kulttuuria kuin urheiluakin. Siellä on myös paljon erilaisia yhdistyksiä, joiden toimintaan voi rohkeasti mennä mukaan. Porvoo on turvallinen ja rauhallinen kaupunki, vain pienen ajomatkan päässä Helsingin ytimestä. Siksi se on mitä parhain paikka kenelle tahansa, joka arvostaa kaupungin palveluita ja luonnon läheisyyttä.

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on monesti iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttamiseen liittyy myös useita asioita joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailutus ja sopiminen ennen muuttoa, muuttopalvelun varaaminen sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista mitkä täytyvät muistaa muuton yhteydessä.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Jos etsit hyvää, luotettavaa tai edullista muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat lähialueen firmat löydät näiltä sivulta. Jos tahdot tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttoyritykset helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain verrata tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto KAUPUNKI

Yrityksen muuttaminen kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, koska liiketoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen kodin muuttoon on järkevää varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita lastataan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa inventaario ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uudelleen.

Siirry jättämään tarjouspyyntö