Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuton ammattilaiset ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Muuttoauton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen asuntoon on usein iso päätös, ja se vaatii aikaa sekä suunnittelua. paljon asioita joita pitää muistaa ja pieniä päätöksiä; muuttoilmoitus, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman valinta sekä muuttolaatikot ovat vain osa asioista jotka täytyy muistaa muuttoon liittyen.

Apua muuttoon

Haluatko löytää luotettavan muuttoyrityksen vaivattomasti? Nettisivuiltamme löydät kaupunkisi muuttofirmat listana sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön helposti yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa saman päivän aikana tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Pudasjärvi

Yrityksen muuttaminen on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se toki laskee muuton hintaa.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida 1 muovilaatikko / m2. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun laatikoita roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä inventaario ja hävittää kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muovilaatikoita, kun tarvitset (minimissään yksi laatikko / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Siirry jättämään tarjouspyyntö