Olipa edessä kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Sivuiltamme saat paljon apua muuton suunnitteluun kotimaahan tai ulkomaille.

Kaikki muuttopalvelut

 • Kodin muutto
 • Yrityksen muutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Pakkaustarvikkeet ja muuttolaatikot
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa on hyvä huomioida pitkä lista välttämättömiä juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen tekeminen, sopivan muuttoavun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Muuttoapu lähellä

Haluatko löytää ammattitaitoisen muuttofirman näppärästi? Tällä sivulla löydät kaupunkisi muuttoyritykset samalla sivulla sekä voit lähettää heille tarjouspyynnön kätevästi yhdellä lomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sitten voit vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Pyhäjärvi

Yrityksen muuttaminen kannattaa jättää alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uusiin toimitiloihin, koska yritystoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko per asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon on hyvä varata noin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun niitä roudataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on paras aika toteuttaa suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne kannetaan, niin laatikot ovat todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. lastaa muuttolaatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan!