Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto rajojen taakse, niin nämä muuttoyritykset ovat auttamassa sinua ison urakan kanssa. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Suosituimmat palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja muut tarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Loppusiivous
 • Varastohotelli

Muuttaminen uuteen kotiin kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoilmoitus, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja siirtää ne uuteen kotiin.

Autamme muutossasi

Oletko etsimässä hyvää, tehokasta ja edullista muuttofirmaa, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi palvelut löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin palvelu apuun.

Yritysmuutto Raahe

Yritysmuutot on fiksua jättää ammattilaisten tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuttoaika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin se varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten lasken muuttolaatikoiden tarpeen?

Tähän on olemassa erittäin yksinkertainen laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan pitää 1 muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä lastataan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä inventaario ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään 1 ltk / neliö).
 4. Merkkaa laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4:n laatikon kasoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!