Jos kyseessä on kotimuutto, yritysmuutto tai muutto kauemmaksikin, niin muuttopalvelua tarjoavat yritykset auttavat sinua ison urakan kanssa. Saat kauttamme muuttofirman ja ohjeita Suomen tai muuttoon ulkomaille.

Tavallisimmat muuttopalvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettiauton tai kuorma-auton vuokraus
 • Siivouspalvelut
 • Varastotila

Muutto uuteen kotiin kotimaassa

Muuttoon liittyy aina todella paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, hyvän muuttofirman valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja kuljettaa ne uuteen kotiin.

Muuttoauto apuna

Jos etsit hyvää, luotettavaa ja edullista muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki alueesi firmat löydät tältä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Raasepori

Yrityksen muuttaminen on järkevää jättää alan ammattilaisen hoidettavaksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan katkeaminen kasvattaa aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos ajattelit pakata kaiken itse, niin tämä varmasti laskee muuton kustannuksia.

Miten monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko per neliö. Esimerkkinä 70 neliöisen asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa kasata aina neljän muovilaatikon pinoihin. Tästä on apua siinä vaiheessa, kun laatikoita roudataan kuorma-autoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton aikana on hyvä toteuttaa tavaroiden hävitysoperaatio ja hävittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa varmuuden vuoksi hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 ltk / m2).
 4. Merkitse laatikoihin joka kerran mitä ne sisältävät ja minne huoneeseen ne tulevat, niin niitä on todella helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja pakkaa ne hiukan vajaiksi, niin niitä on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat