Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Pienvarastot

Muuttaminen uuteen asuntoon Suomessa

Muutossa on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa täytyy huomioida pitkä lista lähes pakollisia juttuja: muuttoimoitus postille, sähkösopimuksen kilpailutus, sopivan muuttopalvelun valinta sekä pakkauslaatikoiden hankinta. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki nykyisen asunnon tavarat ja muuttaa ne seuraavaan asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman nopeasti? Tällä sivulla löydät alueesi muuttoyritykset listana ja voit lähettää heille tarjouspyynnön nopeasti yhdellä nettilomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia asiantuntevilta alan ammattilaisilta. Sen jälkeen sinä voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Raisio

Yritysmuutot on fiksua antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Muutto on hoidettava ripeästi uuteen toimistoon, koska yritystoiminnan keskeytyminen lisää aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja säästät samalla omaa arvokasta aikaasi.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin se luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on olemassa erittäin helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muovilaatikko per m2. Esimerkkinä 70 m2 kodin muuttoon kannattaa varata 70 muuttolaatikkoa. Muuttolaatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä auttaa siinä vaiheessa, kun niitä roudataan kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja viedä kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (vähitään yksi laatikko / neliö).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n kasoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo siirtää ja pinota uusiksi.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!