Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yrityksen muutto tai muutto kauemmaksikin, niin yhteistyöyrityksemme auttavat tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita Suomen tai ulkomaan muuttoon.

Kaikki palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Raumalle?

Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki ja se on perustettu vuonna 1442. Se on viihtyisä ja kodikas kaupunki eteläisessä Satakunnassa ja juuri siksi se onkin niin viihtyisä! Sijainti tekee siitä ainutlaatuisen ympäristön asumiseen. Meri ja saaristot takaavat sen, että merenkulkijat viihtyvät Raumalla. Se onkin veneilijöiden ja purjehtijoiden paratiisi. Jos ei omista omaa venettä, niin Raumalla on mahdollista paikallisia vesibussiretkiä. Raumalla on upea saaristo, jossa on kiehtova ja monipuolinen luonto. Se onkin osa Perämeren kansallispuistoa.

Raumalla on paljon kahviloita, joissa tekee mieli istua pidempi tovi ystäväporukan kanssa tai ihan vaan itsekseen hyvän kirjan kera. Kaupungissa voi havaita historian siipien havinaa ja silti se on samanaikaisesti tässä päivässä. Raumaan kuuluu kaupunginosa nimeltä Vanha Rauma, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohteisiin. Se on käymisen arvoinen paikka, jossa pääsee fiilistelemään mennyttä aikaa vanhanaikaisessa pohjoismaisessa puukaupungissa.

Rauma on myös opiskelukaupunki, sillä siellä on myös lukion ja ammattiopiston lisäksi ammattikorkeakoulu. Toisaalta Raumalta on lyhyt matka lähimpiin yliopistokaupunkeihin, joten opiskelu yliopistossa voi onnistua tänä päivänä ihan kotoa käsin, kiitos akateemisen vapauden ja lisääntyvän verkkoympäristön hyödyntämisen. Työllistymismahdollisuudet ovat loistavat, sillä työllistyminen on erinomaista varsinkin matkailualan henkilöille. Merenkulku ja matkailu työllistää, samoin myös sosiaali- ja terveysala. Lapsiperheille Rauma on yksinkertaisesti ihana paikka asua ja elää. Siellä riittää nähtävää, koettavaa ja ihmeteltävää koko perheelle. Raumalla on paljon hyviä asuinalueita, joista on vaikeaa valita

Muuttaminen uuteen asuntoon kotimaassa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein tosi iso päätös, ja se vaatii suunnitelmallisuutta ja paljon aikaa. Muuttoon myös liittyy monia asioita joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoitus Postille, sähkösopimuksen kilpailuttaminen, muuttofirman valinta sekä laatikoiden hankkiminen pakkausta varten ovat ainoastaan osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa pariskunnan muutto uuteen kotiin

Jos etsit hyvää, ammattitaitoista tai edullista muuttofirmaa, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Useimmat lähialueen yritykset löydät näiltä sivulta. Jos haluat tehdä muuttamisesta helppoa, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä.

Jätä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sitten voit vain vertailla tarjouksia ja valita itsellesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Rauma

Yritysmuutot on fiksua antaa muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä nopeasti uuteen toimitilaan, sillä yritystoiminnan hetkellinen keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Sivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttoerän koko, muuttomatka, muuttoaika ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaiken itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tähän on todella helppo laskukaava. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / m2. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on hyvä varata ainakin 70 pakkauslaatikkoa. Laatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun laatikoita kannetaan pakettiautoon tai kuorma-autoon.

Muuttajan vinkit

 1. Muuton aikana on hyvä tehdä tavaroiden hävitysoperaatio ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä teippiä vaan kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän muovilaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliö).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä ne sisältävät ja mihin huoneisiin ne tulevat, niin ne ovat todella helppo kuljettaa uuteen kotiin.
 5. Kasaa laatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja jätä ne hieman vajaiksi, niin laatikoita on todella helppo kuljettaa ja pinota uudelleen.

Siirry kilpailuttamaan muuttofirmat nyt!