Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai vaikka muutto ulkomaille, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua muuton suunnittelussa. Saat kauttamme muuttofirman ja vinkkejä kotimaan tai ulkomaan muuttoon.

Yleisimmät palvelut

 • Kodin muuttaminen
 • Yrityksen muutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivoukset
 • Varastointipalvelut

Muuttaminen uuteen kotiin Suomessa

Muuttaminen uuteen kotiin on usein suuri päätös, ja sen tekeminen vaatii paljon aikaa sekä suunnittelua. Muuttamiseen liittyy myös monia juttuja joita pitää muistaa sekä pienempiä päätöksiä; muuttoilmoituksen tekeminen, sähköyhtiön valinta ja sähkösopimuksen tekeminen, muuttofirman varaaminen sekä muuttolaatikoiden hankkiminen ovat vain osa asioista jotka täytyy muistaa muuton yhteydessä.

Kuvassa perhe muuttamassa

Oletko etsimässä hyvää, luotettavaa tai edullista muuttoyritystä, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen yritykset löydät tältä nettisivuilta. Haluatko tehdä asiat mahdollisimman helposti, niin kilpailuta muuttofirmat nopeasti yhdellä lomakkeella.

Jätä tarjouspyyntö täältä!

Saat jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain vertailla tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin yritys avuksi.

Yritysmuutto Riihimäki

Yritysmuutot kannattaa jättää muuttamisen ammattilaisen hoidettavaksi. Muutto on tehtävä lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, sillä liiketoiminnan keskeytyminen tuo aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat helposti myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Kuinka muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttofirman hinnoitteluun vaikuttaa nämä asiat: muuttotavaroiden määrä, muuton etäisyys, muuton kesto ajassa ja tarvittavien muuttomiesten määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä luonnollisesti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on erittäin yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea yksi muuttolaatikko / asuinneliö. Esimerkiksi 70 neliöisen asunnon muuttoon kannattaa varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän pakkauslaatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä vaiheessa, kun laatikoita lastataan muuttoautoon.

Parhaat 5 vinkkiä muuttoon

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä inventaario ja viedä kaikki ylimääräiset tavarat roskiin.
 2. Älä käytä pakkaamisessa teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän muuttolaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 kpl / neliömetri).
 4. Merkitse muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne tulevat, niin ne ovat helppo kuljettaa uuteen asuntoon.
 5. Pinoa laatikot aina neljän laatikon pinoihin ja jätä ne hiukan vajaiksi, niin muuttolaatikoita on helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Katso miten kilpailutat muuttofirmat