Oli kyseeessä sitten kotimuutto, yritysmuutto tai ulkomaan muutto, niin yhteistyöyrityksemme auttavat sinua ison urakan kanssa. Näiltä sivuilta saat runsaasti apua muuton suunnitteluun Suomeen tai kauemmaksikin.

Suosituimmat palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Ulkomaanmuutto
 • Muuttotarvikkeet
 • Muuttoauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastointipalvelut

Miksi muuttaa Rovaniemelle?

Rovaniemi on kaikille tuttu joulupukin asuinpaikkana ja Lapin pääkaupunkina. Siellä häntä pääsee myös näkemään Santaparkissa, joulupukin pajakylässä, joka on paikallinen nähtävyys.

Rovaniemi sopii asuinpaikaksi henkilöille, jotka arvostavat luontoa ja rauhaa, mutta toisaalta haluavat kaupungin palveluita. Rovaniemellä nämä kaikki yhdistyy: luonto ja kaupungin hektisyys. Rovaniemellä on upeita luontopolkuja ja lenkkeilymaastoja. Ja mikä parasta: Rovaniemeltä on lyhyt matka Suomen parhaimpiin hiihtokeskuksiin! Urheilua aktiivisesti harrastaville Rovaniemi on ihanteellinen asuinpaikka, sillä siellä on urheiluopisto, josta valmistuu liikunta-alan ammattilaisia. Rovaniemi on myös tunnettu opiskelijakaupunkina, sillä opiskelumahdollisuudet ovat siellä erittäin laajat. Siellä on toisen asteen koulutusten lisäksi tarjolla ammattikorkeakoulu ja yliopisto. Sinne muuttaa paljon nuoria opintojen perässä ympäri Suomen. Rovaniemellä erityisen suosittu opiskeluala on oikeustieteellinen tiedekunta, jonne on runsaasti hakijoita joka vuosi. Koska Rovaniemi on yliopistokaupunki, jossa on myös paljon nähtävyyksiä, on siellä myös sen vuoksi kansainvälisyyttä.

Rovaniemellä voi olla haasteellista työllistyä, koska se on vielä suhteellisen pieni kaupunki. Työllistymiseen vaikuttaa se, että siellä on runsaasti opiskelijoita, jotka kilpailevat työpaikoista. Monet opiskelijat muuttavatkin Rovaniemeltä opintojen jälkeen töiden perässä muualle, varsinkin oikeustieteilijät. Työllistyminen on kuitenkin aina mahdollista, koska siihen voi itsekin vaikuttaa. Rovaniemellä töitä on tarjolla erityisesti sesonkiaikoina, koska matkailuala on suuri työllistäjä. Myös sosiaali- ja terveysalan osaajille on kysyntää. Kannattaa olla aktiivinen ja soittaa suoraan yrityksille tai laittaa avoimia hakemuksia. Silloin parantaa omaa mahdollisuuttaan työllistyä.

Vaikka Rovaniemi on pohjoisessa, kaukana pääkaupungin sykkeestä, niin silti koko maailma on käden ulottuvilla. Se on tätä nykyaikaa. Lentokoneella ja junalla pääsee kulkemaan mihin ikinä haluaa. Halutessaan voi valita bussin tai oman auton. Rovaniemi on ihana ja ainutlaatuinen ympäristö asua niin lapsiperheille, sinkuille kuin opiskelijoille. Se tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia. Siellä voi harrastaa kulttuuria ja urheilla ja nauttia ainutlaatuisen puhtaasta luonnosta. Rovaniemi on sopivan etäällä kaikesta, mutta silti lähellä ja saavutettavissa.

Muutto uuteen asuntoon kotimaassa

Muuton yhteydessä on aina paljon tehtävää. Uuteen kotiin muutettaessa pitää huomioida pitkä lista välttämättömiä asioita: muuttoilmoitus, sähköyhtiön valinta ja sopimuksen tekeminen, hyvän muuttoyrityksen valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Näiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen kodin tavarat ja muuttaa ne uuteen asuntoon.

Autamme muutossasi

Haluatko löytää luotettavan muuttofirman näppärästi? Tällä sivulla löydät alueesi muuttoyritykset listana sekä voit lähettää näille yrityksille tarjouspyynnön vaivattomasti yhdellä nettilomakkeella.

Lähetä tarjouspyyntö täällä!

Saat sähköpostiisi jopa saman päivän aikana tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita itsellesi soveltuvin yritys apuun.

Yritysmuutto Rovaniemi

Yritysmuutot kannattaa antaa muuttamisen ammattilaisen tehtäväksi. Yritysmuutto on hoidettava lyhyessä ajassa uuteen toimitilaan, koska liiketoiminnan katkeaminen tuo aina kustannuksia. Nettisivuillamme hoidat kätevästi myös yrityksen muuttoon liittyvät kyselyt ja tarjouspyynnöt ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Miten muuttopalvelun hinta määräytyy?

Muuttoyrityksen hinnoitteluun vaikuttaa seuraavat asiat: muuttotavaroiden määrä, muuttomatka, muuttoon tarvittava aika ja kantajien määrä. Pakkaamalla kaikki tavarasi itse, niin tämä varmasti laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan laskea 1 muuttolaatikko / neliö. Esimerkiksi 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata ainakin 70 kpl muuttolaatikoita. Laatikot kannattaa pinota aina neljän laatikon pinoihin. Tästä on apua siinä kohtaa, kun niitä kannetaan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki tarpeettomat tavarat pois.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina hieman enemmän pakkauslaatikoita, kun tarvitset (vähitään 1 kpl / m2).
 4. Merkkaa muuttolaatikoihin joka kerran mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin niitä on helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. Pinoa muuttolaatikot aina 4 ltk:n pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kuljettaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!