Olipa sinulla edessäsi kotimuutto, yritysmuutto tai muutto rajojen taakse, niin yhteistyöyrityksemme ovat auttamassa tekemään muuttopäivästä helpomman. Täältä löydät muuttoavun ja ohjeita kotimaan tai muuttoon ulkomaille.

Kaikki palvelut

 • Kotimaan muutto
 • Yritysmuutto
 • Muuttoapu ulkomaille
 • Muuttotarvikkeet
 • Pakettuauton vuokraus
 • Muuttosiivous
 • Varastohotelli

Muutto uuteen asuntoon Suomessa

Muuton yhteydessä on aina paljon muistettavaa. Uuteen asuntoon muutettaessa on hyvä huomioida lista välttämättömiä tehtäviä: muuttoilmoituksen tekeminen, sähkösopimuksen tekeminen, hyvän muuttopalvelun valinta sekä muuttolaatikoiden hankkiminen. Edellä mainittujen asioiden lisäksi pitää vielä pakata kaikki tämänhetkisen asunnon tavarat ja siirtää ne seuraavaan kotiin.

Muuttopalvelu omasta kaupungista

Oletko etsimässä sinulle sopivaa, luotettavaa ja edullista muuttopalvelua, niin olet tullut oikeillle sivuille. Kaikki lähialueen palvelut löydät näiltä sivulta. Haluatko tehdä muuttamisesta todella helppoa, niin kilpailuta tekijät kätevästi yhdellä tarjouspyynnöllä.

Lähetä tarjouspyyntö täältä!

Saat Sähköpostilla jopa samana päivänä tarjouksia näiltä yrityksiltä. Sen jälkeen voit vain katsella tarjouksia ja valita tarpeeseesi sopivin palvelu avuksi.

Yritysmuutto Saarijärvi

Yritysmuutot on järkevää antaa alan ammattilaisen tehtäväksi. Muutto on hoidettava nopeasti uusiin toimitiloihin, sillä yritystoiminnan katkeaminen lisää aina kustannuksia. Näillä sivuille hoidat näppärästi myös yrityksen muuttoihin liittyvät kyselyt ja kootun tarjouspyynnön jättämisen ja silloin sinun arvokas aikasi säästyy tärkeämpiin työtehtäviin.

Mitkä asiat vaikuttavat muuttopalvelun hintaan?

Palvelun hintaan vaikuttaa nämä asiat: muuttoerän koko, muuton välimatka, muuton kesto ajassa ja tarvittavien henkilöiden määrä. Jos pakkaat kaikki tavarasi itse, niin tämä toki laskee muuton hintaa.

Kuinka monta muuttolaatikkoa tarvitsen?

Tämä on todella yksinkertaista. Nyrkkisääntönä voidaan arvioida yksi muuttolaatikko / asunnon neliö. Esimerkkinä 70 m2 asunnon muuttoon on järkevää varata 70 kpl muovilaatikoita. Muuttolaatikot on järkevintä kasata aina neljän laatikon pinoihin. Tämä helpottaa siinä kohtaa, kun niitä lastataan muuttoautoon.

Muuttovinkit 5 kpl

 1. Muuton yhteydessä on hyvä tehdä suursiivous ja heittää kaikki ylimääräiset tavarat roskiin tai kierrätykseen.
 2. Älä käytä teippiä, käytä mieluummin kiristekalvoa.
 3. Varaa aina vähän enemmän pakkauslaatikoita, kun olet ajatellut tarvitsevasi (minimissään 1 ltk / neliömetri).
 4. Merkitse laatikoihin aina mitä niissä on sisällä ja minne huoneeseen ne kannetaan, niin laatikot ovat helppo kantaa uuteen kotiin.
 5. lastaa laatikot aina 4:n laatikon pinoihin ja pakkaa ne hieman vajaiksi, silloin laatikoita on erittäin helppo kantaa ja pinota uusiksi.

Jätä tarjouspyyntö helposti nyt!